Totalul afișărilor de pagină

3 noiembrie 2010

Locul... unde sunt

Am cautat zilele astea multe lucruri... mi-am pierdut vremea, m-am uitat la oameni, m-am perindat pe strazile din orasul meu in cautarea locului unde sunt....
 Am vazut multe, am auzit multe, am avut sentimente bune dar si sentimente rele... am fost peste tot. Dupa cum spunea un proverb : " imi place totul si nu imi place nimic"  am experiment si eu aceasta gandire.... in cautarea locului unde sunt... si tot nu am gasit.


Dar in ultima zi, adica azi langa o persoana care a stiut sa ma sustina si sa ma inteleaga, chiar daca nu am fost in cele mai bune toane... mi-am gasit locul unde sunt eu fericit......

Morala : ar fi ca eu mi-am gasit fericirea langa o persoana care a stiut cum sa ma asculte si sa imi vorbeasca. Voi ati gasit locul unde sunteti...... ?

Toate cele bune.... va ureaza Soaptele Prin Fum

2 comentarii:

Lavinia Dance spunea...

locul unde esti fericit sau mai bine zis unde ar trebui sa te simti bine este chiar locul in care te alfi, pt ca acolo ai langa tine persoane care te sustin, si care iti sunt alaturi, acolo ai amintiri si clipe frumoase, acolo ai practic totul.
parerea mea.

Unknown spunea...

doar de cateva zile faci asta ? eu incerc sa o fac timp de app 18 ani...